Lorelei Putte

Welkom bij de Lorelei Zonnestudio in Putte! Op zoek naar een mooie bruine huid? Wij kunnen jou helpen!

Over Ons

Zonnecenter Lorelei staat voor gezond en verantwoord bruinen!

Ook in Putte staan wij volledig achter de normen en voorwaarden die de overheid zonnecentra oplegt. Op een verstandige en verantwoorde manier genieten van de veelvuldige voordelen van het zonnen is ons motto!

De zon en zonnebank zijn goed voor je. Ze stimuleren de aanmaak van vitamine D, nodig om kalk en mineralen uit onze voeding op te nemen. Én hebben een positieve invloed op ons humeur! Wetenschappelijke studies hebben een verband aangetoond tussen het aantal dagen zon en het optreden van depressies.

Ook sommige medische problemen kunnen baat hebben bij een verantwoorde zonnekuur. Psoriasis, eczeem en rugklachten zijn kwalen die met een regelmatige zonnebankbeurt vaak afnemen.
De voornaamste regel van verantwoord zonnen is zonnen met mate.

Spreek met onze onthaalverantwoordelijke een gepersonaliseerde zonnekuur af en las zeker 1 keer per jaar (liefst in de winter) enkele weken zonder zon in, zodat de huid zich volledig kan vernieuwen en dus herstellen. Een gezonde huid is vervolgens ook een mooiere bruine huid.

In Putte beschikt u over een ruime parkeergelegenheid vlakbij ons zonnecenter. En bij een eerste afspraak gidsen wij u zeer graag door het ganse bruiningsproces en de werking van ons volautomatisch zonnecenter.

U kan 7 dagen op 7 bij ons terecht, steeds van 7u30 tot 22u.

Al onze zonnebanken zijn van Ergoline, een merk dat staat voor kwaliteit en ergonomie. Bij ons vindt u gegarandeerd een zonnebank die u ligt! 😉

Galerij

Contact

Lierbaan 53, 2580 Putte
Tel: 015 25 33 33
Email: putte@esthetieklorelei.be